Over ons

Na 13 jaar ervaring in een aluminium constructiebedrijf, richtte Frank Callewaert samen met echtgenote Katrien Demyttenaere de Firma Calu Construct op. Het bedrijf is gelegen te Menen (West-Vlaanderen) in de Moorselestraat 77b en is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van aluminium ramen, deuren, veranda’s, lichtstraten, pergola’s/terrasoverkappingen…

Calu Construct hanteert de strenge kwaliteits-, isolatie- en veiligheidsnormen van onze producten.
Om dit te verwezelijken werken wij met zeer kwaliteitsvolle materialen van zeer gekende merken.
Dit is ook de reden waarom we ervoor gekozen hebben om met Reynaers samen te werken. Zij bieden namelijk de beste profielen en systemen op de markt aan. Er wordt gewerkt met een thermische barrière, die ervoor zorgt dat er een minimale temperatuursoverdracht is van buiten naar binnen. Hierbij overstijgt Reynaers de meest strenge normen.

Onze grootste troef is de kwaliteit van onze producten. Deze kunnen we garanderen doordat we onze eigen creaties zelf kunnen realiseren.
Bij ons wordt er steeds rekening gehouden met de normen omtrent warmte-isolatie, geluidsisolatie, verluchting en veiligheid.

Alle Reynaers profielen worden in eigen atelier en met de modernste technieken verwerkt: Profielen zagen en inzagen, freezen, verstek persen. Er wordt dus niet met tussenpersonen gewerkt. Alles is eigen maatwerk en vakmanschap. Voor een maximale precisie wordt gezorgd door ons cnc bewerkingscentrum samen met de computergestuurde 2-kops zaagmachine.

Bij Calu Construct komt kwaliteit nooit vanzelf. Dit is het resultaat van vele jaren innovatie en een permanent streven naar perfectie.

Waarom kiezen voor Calu Construct?


30 jaar ervaring in allerhande constructies.
Zeer sterke service, ook na plaatsing.
Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit.
Advies in verband met premies.

Toonzaal


Onze toonzaal biedt u de mogelijkheid om diverse modellen te bezichtigen: ramen, deuren, schuifdeuren, voordeuren, onderdelen, afwerking product,…

Vraag over ons bedrijf?

Neem contact met ons op:

CONTACT