Vliegenramen en vliegendeuren

Vliegenramen en Vliegendeuren

Bij Calu Construct vindt u vliegenramen, vliegendeuren, vliegenschuifdeuren.
Elk vliegenraam en vliegendeur wordt op maat en volgens uw wensen gemaakt met de grootste zorg en oog voor kwaliteit.
Een vliegenraam of hor is een noodzakelijke aanvulling op uw ramen en deuren om alle vliegen en insecten buiten te houden.

Wilt u graag uw slaapkamer verluchten voor het slapen gaan? Of wilt u gedurende de nacht een permanente, frisse buitenverluchting? Met een vliegenraam zullen de muggen en andere insecten geen kans krijgen om uw nachtrust te verstoren. Vliegenramen zijn ecologisch, diervriendelijk en bijzonder efficiënt

Een vliegenraam is onmisbaar in elke woning en is esthetisch verantwoord en aangepast aan uw ramen.

Vliegendeuren – Vliegenschuifdeuren: zijn uiterst handig wanneer u een terras of een tuin heeft. Met de deur open en een gesloten vliegendeur kan u het mooie weer in de woning beleven. Uw woning wordt verlucht zonder de aanwezigheid van insecten in het huis.
Verder kan je ook opteren voor een vliegendeur met of zonder pomp of pet-screen die bestand is tegen klauwen van huisdieren.

Bij Calu Construct komt kwaliteit nooit vanzelf. Dit is het resultaat van vele jaren innovatie en een permanent streven naar perfectie.

Waarom kiezen voor Calu Construct?


30 jaar ervaring in allerhande constructies.
Zeer sterke service, ook na plaatsing.
Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit.
Advies in verband met premies.

Toonzaal


Onze toonzaal biedt u de mogelijkheid om diverse modellen te bezichtigen: ramen, deuren, schuifdeuren, voordeuren, onderdelen, afwerking product,…

Vraag ivm vliegenramen en/of -deuren?

Neem contact met ons op:

CONTACT