Sloten en veiligheid

Onze deursloten en beveiligingssloten zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Het aanbod omvat zowel standaard sloten als inbraakwerende sloten en meerpuntvergrendelingen.

Bij Calu Construct is inbraakveiligheid heel belangrijk. Bij ons zijn alle deuren voorzien van 5-punt- of 7-puntsloten.

Ons aanbod uit diverse type sloten:

Meerpuntslot: Een meerpuntsluiting is een extra veilige (mits SKG-goedgekeurd) en praktische versie van het insteekslot. Het telt minstens drie, tot soms vijf sluitpunten die verdeeld zijn over de hele lengte van de deur.
Voordelen van de meerpuntsluiting (naast extra veiligheid) zijn bedieningsgemak en esthetiek: alle sluitpunten worden centraal met één sleutel bediend en uw deur hoeft niet te worden ontsierd met extra beslag .
Het meerpuntslot is voorzien van een boven- en onderslot, waardoor uw deuren nog beter beveiligd zijn tegen inbraak:

  • met haakschieter en 2 veiligheidspennen
  • met haakschieter en 1 veiligheidspen
  • met standaard nachtschieters

Sterk 3-puntslot:
Hoewel deze veiligheidssloten bijna onzichtbaar zijn voor de consument, zijn ze van cruciaal belang voor de kwaliteit van het eindproduct en dragen ze bij tot een veilige, comfortabele en stijlvolle woonst.

De cilinders:
Veiligheidscilinders (type eurocilinder) met SKG certificaat, 3 sterren, getest volgens de Nederlandse norm NEN 5089.
De cilinders zijn vervaardigd uit messing vernikkeld en worden geleverd met 3 omkeerbare sleutels in nieuwzilver. Bedieningsvinger in sintermetaal.
De cilinder is voorzien van extra harde sluitstiften en anti-boor beveiliging.
De cilinder wordt geleverd met een eigendomscertificaat dat moet voorgelegd worden voor het bijmaken van de sleutel.
Gelijksluitende cilinders en passe-partout combinaties mogelijk, hotelfunctie
Een meerpuntslot in combinatie met een goedgeplaatste veiligheidscilinder, en dit dan nog eens samen met dievenklauwen aan de scharnierzijde, is dé basis voor een inbraakwerende deur!
Eventueel veiligheidscilinder met certificaat.

Veiligheidsbeslag:
Een veilige woning is een woning zonder zwakke plekken. Dit betekent dat niet alleen de voordeur, maar ook de achterdeur, de raamprofielen, het glas en het beslag inbraakwerend zijn. Elke schakel telt om definitief komaf te maken met uw onveiligheidsgevoel.

Al onze ramen en deuren worden voorzien van een veiligheidsbeslag.
Veiligheidsbeslag is erg belangrijk in elke woning en wapent je tegen inbraken. Gelukkig kun je je met degelijk veiligheidsbeslag vandaag de dag goed wapenen tegen ongewenst bezoek. Ze beschermen je ramen en deuren tegen de koevoet van inbrekers en zo blijft de schade beperkt . Al ons inbraakwerend beslag wordt aangekocht bij Sobinco.

Bij Calu Construct komt kwaliteit nooit vanzelf. Dit is het resultaat van vele jaren innovatie en een permanent streven naar perfectie.

Waarom kiezen voor Calu Construct?


30 jaar ervaring in allerhande constructies.
Zeer sterke service, ook na plaatsing.
Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit.
Advies in verband met premies.

Toonzaal


Onze toonzaal biedt u de mogelijkheid om diverse modellen te bezichtigen: ramen, deuren, schuifdeuren, voordeuren, onderdelen, afwerking product,…

Vraag ivm veiligheid?

Neem contact met ons op:

CONTACT