Veranda’s en pergola’s

Veranda’s zijn een verlengstuk van de leefruimte en het is er aangenaam vertoeven in een lichtrijke omgeving. Een veranda kan de harmonie van uw tuin in huis overbrengen.
Een veranda of orangerie bestaat voor 90 procent uit glas en vereist dus een stevige, dragende constructie. Aluminium is dan ook het perfecte materiaal voor Veranda’s, pergola’s en terrasoverkappingen. Bovendien is aluminium een onderhoudsvriendelijk product, wat voor een veranda (vaak blootgesteld aan extreme weersomstandigheden) een uitgesproken troef is.

Tal van mogelijkheden voor uw veranda, pergola of terrasoverkapping aangepast aan Uw persoonlijke smaak, stijl en kleur.

Dankzij de flexibiliteit van aluminiumprofielen kan de veranda perfect worden geïntegreerd in de woningarchitectuur.

De dakprofielen worden afgewerkt met plexiglas of gelaagd dubbel glas. Dit al dan niet zonnewerend.

De veranda kan uitgevoerd worden in alle RAL-kleuren. De binnen- en de buitenkleur van de veranda kunnen ook verschillend gekozen worden zodat de veranda perfect bij de woning aansluit.

Dankzij de juiste keuze van beglazing zorgen we standaard voor perfecte Isolatiewaarden voor uw veranda.

Ook kunt u kiezen uit de juiste beglazingen die voldoen aan specifieke eisen op gebied van warmte-isolatie, geluids-isolatie of veiligheid.

Bij Calu Construct komt kwaliteit nooit vanzelf. Dit is het resultaat van vele jaren innovatie en een permanent streven naar perfectie.

Waarom kiezen voor Calu Construct?


30 jaar ervaring in allerhande constructies.
Zeer sterke service, ook na plaatsing.
Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit.
Advies in verband met premies.

Toonzaal


Onze toonzaal biedt u de mogelijkheid om diverse modellen te bezichtigen: ramen, deuren, schuifdeuren, voordeuren, onderdelen, afwerking product,…

Vraag ivm veranda’s en pergola’s?

Neem contact met ons op:

CONTACT